top of page

Silivri Özel Güvenlik Şirketi

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2023

Silivri Özel Güvenlik Şirketleri

Kişilerin ve kurumların daha güvenli ve huzur verici ortamda yaşayıp çalışabilmeleri için Silivri özel güvenlik şirketleri arasında yer alan güvenlik firmamız, uzun süredir bu sektörde hizmet veriyor.

Kaliteli ve alanında profesyonel ekibimiz ile kişilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşayabilmeleri adına kurumların öne çıkan taleplerine yeni ve güvenilir konseptler ile karşılık vermeye devam ediyoruz. Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak değişen dünyaya ayak uyduran firmamız, kişilerin ve kurumların güvenli ve huzurlu çalışma ortamında bulunması için ihtiyaç duyduğu güvenlik ve yakın koruma hizmetlerini en başarılı şekilde sunuyor. Şirketimizin öne çıkan hizmetlerini incelemek ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Profesyonel Güvenlik Hizmeti İçin Bizi Tercih Edin

İstanbul’un Silivri ilçesinde faaliyet gösteren firmamız, en iyi Silivri güvenlik firmaları arasında yer alıyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir personel ihtiyacını karşılamak isteyen işyerleri, kurum ve kişiler firmamızın öne çıkan güvenlik hizmetlerini tercih ediyor.

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’a bağlı olarak çalışan şirketimiz aynı zamanda İçişleri Bakanlığı onaylı olarak hizmet sağlıyor. AVM, hastane, okul, iş merkezleri, site ve konutlar içinde yaşayan ve çalışan kişilerin dışarıdan gelebilecek her türlü risk ve tehdide karşı korunmaları için şirketimiz güvenilir hizmetler sağlıyor.

Yaşam ve iş ortamlarının güvenli ve huzur içinde kalmasını sağlayan hizmetlerimiz, alanında deneyimli ve bilgili personeller tarafından gerçekleştiriliyor. İlgili kurumlardan güvenlik ihtiyacını karşılamak üzere onay alan işletme, kurum ve kişiler detaylı bir koruma planı tasarlanıyor. Gerek personelleri gerekse sunduğu hizmetler ile kaliteden ödün vermeyen firmamız Silivri özel güvenlik şirketleri arasında güvenilir oluşu ile öne çıkıyor.

Donanımlı Personeller İçin Güvenlik Eğitim Hizmetleri

Güvenlik sektöründe dev bir isim olma yolunda ilerleyen firmamız, bugüne kadar çok sayıda projeyi tamamlamayı başarıyor. İstanbul Silivri özel güvenlik eğitimi arayışında olan personeller, bu sektördeki kariyer hedefini en doğru şekilde firmamız aracılığıyla belirliyor. Silahlı ve silahsız olmak üzere iki farklı pozisyonda görev alabilen personeller için sunduğumuz çeşitli eğitim hizmetleri sayesinde siz de bu sektörün aranan personelleri olmayı başarabilirsiniz.

Şirketimiz güvenlik eğitimi alanında temel silahlı ve silahsız özel güvenlik eğitimleri, atış eğitimi, silahsız özel güvenlik kimliğini silahlı özel güvenlik kimliğine çevirme fark eğitimi gibi çeşitli eğitimler sunuyor.

Silivri Fabrika Güvenliği

Silivri’de faaliyet gösteren firmaların güvenliğini oluşturmak için sunmuş olduğumuz fabrika güvenlik hizmetleriyle öncelikle fabrikanın riskli bölgelerini teşhis ediyoruz. Ardından kurmuş olduğumuz elektronik güvenlik sistemleri sayesinde fabrika içerisini 7/24 kamera sistemleriyle izliyoruz.

Fabrika çalışanları ve içerisinde yer alan demirbaşların güvenliğini sağlamak için sunmuş olduğumuz fabrika güvenlik hizmetleri, fabrikaların huzurlu ve sağlıklı bir ortam içerisinde var olmasını sağlıyor.

Silivri Özel Güvenlik Şirketi Olarak Biz Kimiz?

Yaşam ve iş alanlarında dışarıdan gelebilecek tehlike ve tehditleri yok etmek, güvenilir yaşam ve iş ortamını sağlamak için uzun süredir bu sektörde hizmet sunuyoruz. Alanında bilgili ve tecrübeli personelleri ile sunmuş olduğumuz özel güvenlik hizmetleri fabrika ve depo gibi büyük iş alanları dışında konut, site, AVM, banka, okul ve hastane gibi kurumları ihtiyaç duyduğu huzur ortamına kavuşturmayı başarıyor. Silivri özel güvenlik şirketleri arasında yer alan firmamız, bu sektörde kalite ve güvenilirlik prensibini en başarılı şekilde vadetmeyi hedefliyor.


0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Gebze Özel Güvenlik

#gebzeözelgüvenlik #gebzeözelgüvenlikşirketleri #özelgüvenlikgebze Gebze, Türkiye nin en büyük sanayi kentleri arasında bulunan, bünyesinde Fabrika, Yaşam alanları, İş Merkezleri, Alışveriş merkezleri

Özel Güvenlik Şirketleri ile çalışmak

#özelgüvenlikşirketleri #özelgüvenlikşirketi #özelgüvenlikşirketleriileçalışmak Özel Güvenlik Hizmeti almak için Özel Güvenlik Hizmeti vermeye yetkili kurumlar ile çalışılması gerekmektedir. Özel Güve

Güvenlik Risk Analizi

#güvenlikriskanalizi Güvenlik riski analizi, bireylerin, kuruluşların ve kritik varlıkların emniyetini ve güvenliğini tehlikeye atabilecek potansiyel tehditleri ve güvenlik açıklarını belirlemek, değe

bottom of page