top of page

İstanbul Özel Güvenlik Şirketleri

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2023

İstanbul Özel Güvenlik Şirketleri

Güvenlik sektöründe uzun süredir hizmet sağlayan firmamız İstanbul özel güvenlik şirketleri arasında memnuniyet seviyesi yüksek olan kurumlar arasında yer alıyor.

5188 sayılı kanuna bağlı olarak faaliyet gösteren firmamız, kişilerin ve kurumların talepleri üzerine güvenlik hizmetleri sağlıyor. İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet sunan firmamız, oldukça geniş bir faaliyet alanına sahip olmakla birlikte personellerini belirli zaman dilimlerinde vermiş olduğu eğitimlerle donanımlı kılmaya çaba gösteriyor. Şirketimizin vermiş olduğu özel güvenlik eğitimlerinden faydalanmak veya her türlü kurumun güvenlik ihtiyacını karşılamak üzere faaliyetlerimizi değerlendirmek istiyorsanız web sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Çalışanlara Güvenlik Eğitimi Olarak Neler Sunuyoruz?

Gebze’de hizmet veren güvenlik şirketi ne iş yapar? Güvenlik sektöründe uzun süredir hizmet sağlayan firmamız, valiliklerden güvenlik hizmeti almak için onay almış olan kurum ve kişiler için güvenlik hizmeti sunuyor. Ticari tüzel kişiliğe sahip olan şirketimiz güvenlik sektöründe önemli görev ve sorumlulukları bulunan personelleri alanında uzman eğitmenler tarafından en başarılı şekilde eğitiyor.

Güvenlik sektöründe kariyer hedefleyenler, işletme ve kurumların güvenlik ihtiyacını karşılamak üzere bu hizmeti sunmaya görevli olan personeller için vermiş olduğumuz eğitimler; silahlı ve silahsız özel güvenlik eğitimleri olarak sıralanıyor. Aynı zamanda silahsız özel güvenlik kimliğini silahlı özel güvenlik kimliğine dönüştüren fark eğitimleri, hizmet içi atış ve ilk yardım eğitimleri olmak üzere diğer eğitimler de şirketimiz tarafından sağlanıyor.

İstanbul Özel Güvenlik Şirketleri Hangi Hizmetleri Sunar?

Kişilere ve kurumlara güvenlik hizmeti sağlayan İstanbul özel güvenlik şirketleri hızla büyüyen bir sektör içerisinde önemli bir konumda yer alıyor. 5188 sayılı kanuna bağlı olarak faaliyetlerini devam ettiren şirketimiz, Türkiye’nin metropol şehri olan İstanbul’un yoğun rekabeti içerisinde varlığını koruyor.

Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak gerek hizmet gerekse eğitim alanında önemli hizmetler sunmaya devam eden şirketimiz, oldukça geniş bir alanda faaliyet gösteriyor. İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan birçok ilçesinde güvenlik ihtiyacı duyan kişi ve kurumlara bu hizmeti en başarılı bir şekilde sunan firmamız site/konut, hastane, otel, AVM, iş merkezi, turizm tesisleri, limanlar, eğitim ve kamu kurumlarına güvenlik hizmeti sunuyor.

İstanbul VIP Koruma ve Yakın Güvenlik

Şirketimizin tecrübeli ve donanımlı koruma ekibi Türkiye’nin en büyük güvenlik firmaları arasında yakın güvenlik ve VIP koruma hizmeti sunmasıyla öne çıkıyor. Sizin için tehdit oluşturan veya dışarıdan gelebilecek her türlü saldırıya karşı yakın güvenlik ve koruma hizmeti sağlıyoruz.

İstanbul’da faaliyet gösteren firmamızın öne çıkan VIP koruma ve yakın güvenlik hizmetleri, kişilerin özel ve sosyal yaşam alanlarında ihtiyaç duyduğu güvenlik ihtiyacını karşılıyor. Dolayısıyla sizin, yakınlarınızın ve ailenizin can ve mal güvenliğini sağlamak için alanında deneyimli ve bilgili personellerinin kaliteli hizmet anlayışına güven duyabilirsiniz.

Özel Güvenlikte Profesyonel Ekip Kaliteli Hizmetler

Toplu konut, AVM, site, hastane, otel ve iş merkezi gibi birbirinden farklı iş ve yaşam alanlarında güvenlik ve huzuru ön planda tutmak istiyorsanız firmamızın özel güvenlik hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

İşyerleri ve özel yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan huzur ortamını sağlamak, insanların can ve mal güvenliğini risk ve tehlikelere karşı korumak için özel güvenlik olarak hizmet sağlıyoruz. İstanbul özel güvenlik şirketleri arasında yer alan firmamızın öne çıkan hizmetlerini değerlendirmek, fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız web sayfamızı inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.


2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Gebze Özel Güvenlik

#gebzeözelgüvenlik #gebzeözelgüvenlikşirketleri #özelgüvenlikgebze Gebze, Türkiye nin en büyük sanayi kentleri arasında bulunan, bünyesinde Fabrika, Yaşam alanları, İş Merkezleri, Alışveriş merkezleri

Özel Güvenlik Şirketleri ile çalışmak

#özelgüvenlikşirketleri #özelgüvenlikşirketi #özelgüvenlikşirketleriileçalışmak Özel Güvenlik Hizmeti almak için Özel Güvenlik Hizmeti vermeye yetkili kurumlar ile çalışılması gerekmektedir. Özel Güve

Güvenlik Risk Analizi

#güvenlikriskanalizi Güvenlik riski analizi, bireylerin, kuruluşların ve kritik varlıkların emniyetini ve güvenliğini tehlikeye atabilecek potansiyel tehditleri ve güvenlik açıklarını belirlemek, değe

bottom of page